TV Mania

Finalja e 'Love Story': Saimiri zgjedh Merin!

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2021

Finalja e 'Love Story': Saimiri zgjedh Merin!

Në episodin final të Love Story, Saimir Kasemi mes dy vajzave finaliste, Generda Braçes dhe Meri Murrizit, zgjodhi këtë të fundit. 

Programi u finalizua me një udhëtim romantik me secilën prej vajzave të fundit konkurrente, Saimiri dhe Meri në Romë dhe Saimiri dhe Generda në Stamboll. Pas një përmbledhjeje të të gjithë rrugëtimit të dy vajzave dhe Saimirit, ky i fundit do të merrte vendimin. Secila nga vajzat u tha se do përzgjidhet e para për të marrë përgjigjen nga Saimiri, në mënyrë që asnjëra të mos kuptonte se kë (nuk) do zgjidhte ai. 32-vjeçari mbylli "Love Story" me Merin, 23 vjeç.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Love Shoë (@lovestory_tvklan)

"Love Story" filloi më 16 nëntor 2020, fillimisht me 20 vajza konkurrente, të cilat eleminoheshin javë pas jave deri në mbërritjen e finales, ku mbetën vetëm dy vajzat.

MOS I HUMBISNI