QUIZ

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2021

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

Gjëegjëzat, problemet matematikore dhe gjithë situatat e tjera që kërkojnë zgjidhje, janë stërvitje për trurin. Jo vetëm që s'duhen shmangur, por bëni mirë t'i praktikoni herë pas here për ta mbajtur logjikën e freskët dhe të qartë. Mund ta bëni tani, ndërkohë që argëtoheni me situatat më poshtë.

1. Cila nga të treja është vajza e saj?

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

2. Kush mendoni se është mamaja e këtij bebushi?

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

3. Në situatën më poshtë, kush mendoni se po gënjen?

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

4. Si ia del të arratiset prej aty?

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

I zgjidhët?

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

Mendoni se keni dhënë përgjigjen e saktë?

4 situata po presin t'i zgjidhni ju!

#1.

E para është vajza e gruas dhe mund ta gjenit nga shenja e "V" që ndodhet në duart e të dyjave.

#2.

Nëna e djalit është gruaja numër 1. Përveçse kanë të njëjtën ngjyrë flokësh, fëmijët në mënyrë instiktive kanë tendencën të qëndrojnë përballë nënës së tyre.

#3.

Hmm, gënjeshtari është bjondi. Nëse jeni detajist do ta vinit re nga forma e shenjave të gomës.

#4. 

Përdori kovën për të ngritur rërën në mënyrë që të kapërcejë dritaren.

Poll

MOS I HUMBISNI