Dating

Çuna (dhe goca) mbani shënime: Si ta ftoni atë për të dalë me lezet!

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2021

Çuna (dhe goca) mbani shënime: Si ta ftoni atë për të

Në kohëra pandemie dhe teknologjie, tashmë dihet si bëhen njohjet: Në rrjete sociale ose në aplikacione të posaçme për njohje (si Tinder për shembull). Në të gjitha rastet dikush po fton dikë për të dalë, prandaj sigurohuni që këtë ta bëni si duhet. Nuk do shumë mundim, përkundrazi, mund t’i bini shkurt përsa kohë tregoheni të këndshëm.

Ja ç’mund të shkruani:

#1

Do të qëndrojmë bashkë në shtëpi dhe të mendojmë gjithë vendet ku do shkonim po të mos ishte pandemia?

#2

U lodha duke parë shtëpinë time. Mund të vij të shoh tënden?

#3

Je e uritur? Kam porositur ushqime sa për 4 veta.

#4

Do të doja të të ftoja për të dalë, por me gjithë rrezikun e pandemisë, mund të të ftoj të rrimë brenda?

#5

Jam skandal në gatim por di të porosis shumë mirë? Ku do hamë më vonë?

#6

Do e kesh qenin me vete këto ditë? Thashë t’i bëja një shëtitje.

#7

Kam një emergjencë sanduiçi! Mos ke pak sallam?

#8

Nëse të ftoj për të dalë, na prishet gjë miqësia?

#9

Karantina/pandemia më bëri të humbas sensin e kohës. Të kam ftuar për të dalë unë?

#10

Ke ndonjë punë për të bërë sot? Dua ndonjë justifikim për të dalë nga shtëpia.

Burimi: Bustle  

MOS I HUMBISNI