QUIZ

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

Shkruar nga Anabel

10 Mars 2021

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

Truri ynë funksionon në mënyrë të jashtëzakonshme kur vjen puna për të gjetur objektet e fshehura. Gjithsesi, që të ndodhë kështu, hera herës duhet të stërvitemi dhe asgjë s'është më argëtuese sesa kur ky lloj ushtrimi vjen përmes ilustrimeve. Fillojmë!

1. Si fillim diçka elementare. Gjeni qenin!

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

2. Ndërsa këtu, gjarprin!

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

3. Ka një çadër në këtë foto. Ku është?

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

4. Ndërsa këtu, një krimb!

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

5. Në këtë foto, një qenush është duke fjetur. Ku ndodhet?

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

6. Ku është buzëkuqi këtu?

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

7. Kurse këtu, duhet të gjeni vezën, dorezat dhe peshkun

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

8. E patë macen?

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

I gjetët?

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

Jemi të sigurtë që po, por kontrolloni njëherë përgjigjet!

1.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

2.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

3.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

4.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

5.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

6.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

7.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

8.

Shpejt e shpejt: Gjeni figurat që fshihen brenda këtyre fotove

MOS I HUMBISNI