Sex

7 mënyra për t'i nxehur gjërat në dhomën e gjumit, në kuptimin e parë të fjalës!

Shkruar nga Anabel

29 Mars 2021

7 mënyra për t'i nxehur gjërat në dhomën e gjumit,

Lojërat me temperaturën në shtrat mund ta bëjnë seksin me partnerin/en më argëtues, më të kënaqshëm dhe mbi të gjitha, një eksperiencë krejt të re! Nëse jeni kuriozë dhe entuziastë për të provuar gjëra të reja, ja 7 mënyra fare të thjeshta për ta bërë:

- Shkrini pak çokollatë të nxehtë: Vendoseni në zonat më erogjene të partnerit tuaj (të pasmet, gjinjtë, barku, gishtat e duarve, këmbëve, qafa etj) dhe hiqeni vetëm duke përdorur buzët dhe gjuhën.

- Në të njëjtat zona, mund të vendoni kube akulli të sapodalë nga frigoriferi.

- Ndryshoni temperaturën e gojës duke pirë diçka të nxehtë, përpara se të shkoni poshtë...

- Përdorni lubrifikim të ftohtë/të ngrohtë (Po, ka të tillë).

- Shfrytëzoni kokën e dushit.

- Përdorni masazhin me qirinj aromatikë.

- Nëse ju pëlqejnë qirinjtë, çojeni lojën në nivel tjetër duke luajtur me dyllin - Shihni si ta bëni këtë në mënyrë të kujdesshme, për të shmangur çdo rrezik të mundshëm.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI