QUIZ

Test: Zbulo se çfarë të motivon ty në punë

Shkruar nga Anabel

5 Prill 2021

Test: Zbulo se çfarë të motivon ty në punë

Si silleni në punë? A bashkëpunoni apo e keni më mirë të punoni vetëm? U bindeni rregullave apo pëlqeni t'i thyeni ato? Testi i mëposhtëm do t'ju ndihmojë të kuptoni se si silleni në punë dhe çfarë ju motivon.

PQuiz

MOS I HUMBISNI