How to wear

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju mërzitet kurrë!

Shkruar nga Anabel

7 Prill 2021

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

Nuk është e nevojshme të themi sa shumë kohët e fundit na kanë fiksuar pas seteve matchy-matchy! Për shumë arsye janë shndërruar në trendin më të famshëm kohët e fundit. Jane praktike, të rehatshme, stil, kombinohen bashkë dhe lehtësisht me gjëra të tjera dhe mbi të gjitha: vishen në çdo orë! 

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

Ka diçka tek setet që na zgjon dëshirën për t'i veshur çdo ditë të javës! Disa prej më të famshmet i gjeni më poshtë dhe nëse keni dyshime, kujtoni që po bëni blerje të zgjuara!

1.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

2.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

3.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

4.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

5.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

6.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

7.

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

Nga e hëna në të premte: Kjo veshje, s'do t'ju

MOS I HUMBISNI