Flirt

Çunat (dhe gocat), vëmendjen këtu: Çfarë t'i thoni asaj/atij gjatë një flirti online!

Shkruar nga Anabel

10 Prill 2021

Çunat (dhe gocat), vëmendjen këtu: Çfarë t'i

Pandemia i ka bërë njohjet online edhe më të zakonshme, por le të mos e gënjejmë veten. Disa nga bisedat më interesat janë bërë online, edhe shumë kohë përpara pandemisë. Duke patur parasysh se sa të afërt jeni dhe se sa lirshëm mund të flisni me njëri-tjetrin, këtu gjeni ca mesazhe të shkurtra flirtuese për të dërguar, si dhe dy këshilla të shkurtra se çfarë NUK duhet të bëni: 

#1

"Të pashë në ëndërr dje dhe sot u zgjova duke menduar se ëndrrat duhet t'i bëj realitet."

#2

"Çfarë lloj pije do të ishe nëse do ishe një pije alkoolike? Diçka e fortë dhe e ëmbël apo ajo që të palos në gjumë direkt?"

#3

"Imagjino sikur jemi në një ishull të shkretë. Çfarë mendon se do bënim?"

#4

"Çfarë emoji të të vendos pranë emrit, tek numri i telefonit?"

#5

Si përgjigje e një fotoje: "Veshja jote do dukej shumë bukur në dyshemenë time."

#6

"Mezi pres të shihemi për 'Netflix&Chill', por pa Netflix."

#7 

"Të mendoj aq shumë sa më duket sikur po jetojmë bashkë."

#8

*Dërgo një meme me pak humor të pistë, jo shumë të pistë*.

Çfarë të evitosh:

- Sigurohuni që të mos përdorni më shumë emoji dhe pikëçuditje seç duhet. Mund të duket çuditshëm ose pak e bezdisshme.

- Mos ecni me idenë: Nëse ai/ajo më ktheu pas 10 minutash, unë do t'i kthej pas 15. Është 2021 - askush s'po i vë re këto!

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI