Flokët

Këtë verë ky do model flokësh do të na shpëtojë në qytet dhe plazh

Shkruar nga Anabel

1 Maj 2021

Këtë verë ky do model flokësh do të na

Kur bëhet fjalë për këshilla stili dhe shijesh, shënoni gjithçka që dëgjoni nga një vajzë franceze. Jo më kot janë sinonimi i sharmit dhe elegancës dhe më e bukura është se dinë ta bëjnë në mënyrën më të thjeshtë të mundshme.

Specifikisht, duam të dalim tek ky model flokësh. E dimë që flokët e verës janë problem më vete: nuk mund t'i drejtojmë se kemi vapë dhe në të njëjtën kohë, askush s'ka nerva të merret me stilime në 40 gradë celsius. Prandaj, po ju prezantojmë me modelin e famshëm dhe më të thjeshtin.

Flokë të shkujdesur që realizohen për 5 minuta! 

1. Bëj disa onde me mashë

Këtë verë ky do model flokësh do të na

2. Hapi për t'u dukur natyrale

Këtë verë ky do model flokësh do të na

3. Ndaji flokët në gjysmë

Këtë verë ky do model flokësh do të na

4. Krijo topuzin e vogël

Këtë verë ky do model flokësh do të na

5. Liroje paksa për t'u dukur më i shkujdesur

Këtë verë ky do model flokësh do të na

6. Sërish pak teksturë

Këtë verë ky do model flokësh do të na

7. Kaq ishte. Mbaruat!

Këtë verë ky do model flokësh do të na

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI