Social Buzz

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

Shkruar nga Anabel

3 Maj 2021

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

Ju bezdisin njerëzit në autobus? Apo ai anëtari i familjes që lë çdo ushqim në gjysmë dhe gjysmën e vendos në frigorifer? Ndonjëherë, veprime fare të parëndësishme na ngrenë nervat, ose na bëjnë të qeshim.

#1 - Halla ime shkrepi foton e telefonit të saj me një telefon tjetër dhe e printoi. Mendon se ka bërë 'screenshot'.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#2 - Mënyra se si Kanye po e mban laptopin, gjënë më të shtrenjtë që unë kam, më jep ankth.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#3 - Kush dreqin e mban picën ashtu?!

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#4 - Nuk ma merrte mendja që do shihja diçka shkruar në fontin më të keq të shkronjave. Thjesht e tmerrshme.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#5 - Punë e paqme!

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#6 - Hm....më fal, do shtyhesh pak andej?

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#7 - Sa qejf! Po ecim gjithë rrugës me këto para nesh.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#8 - Donin të printonin videon...

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#9 - Vjehrra ime ha një kafshatë banane çdo mëngjes dhe e lë pjesën tjetër mbi tavolinë, në rast se do t'i hahet dikujt tjetër.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#10 - S'ka rëndësi si i vendos enët. Do jetë gjithmonë një lugë që do shpërthejë ujin.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#11 - Gjyshja më tha t'i rregulloja orën sepse ia nxirrte gjithmonë gabim.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#12 - A s'ju acaron dhe ju mënyra si e mban lapsin shoqja ime?

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

#13 - Ky dyqan ka ulur manekinë në çdo karrige, që njerëzit të mos presin partnerët ulur, teksa ata provojnë rroba.

Këto foto do t'ju ngrenë nervat, por do i shihni gjithsesi

MOS I HUMBISNI