Celebrity

Miley Cyrus u kërkoi njerëzve t'u dërgonin ish-partnerëve këngën e saj dhe reagimet ishin këto!

Shkruar nga Anabel

3 Maj 2021

Miley Cyrus u kërkoi njerëzve t'u dërgonin

Për të nxitur suksesin e remiksit "Without You", të Miley Cyrus dhe Kid Laroi, këngëtarja vendosi ta bëjë virale këngën në platforma si TikTok, duke u kërkuar ndjekësve t'ia dërgonin këngën ish-it të tyre dhe të shihnin reagimet.

Kënga është kjo:

Ndërsa disa prej reagimeve nga TikTok ishin: "Jam martuar, mirupafshim", "Kjo është sjellje shkatërruese", "A s'do martohesh pas 8 ditësh ti?", "Kush je ti" etj.

Miley, shpërndau edhe reagime të tjera në Twitter:

"As nuk m'u dërgua. Ai më ka bërë block."

"Kanë kaluar 5 vite dhe prap je e fiksuar me Miley-n."

Miley Cyrus u kërkoi njerëzve t'u dërgonin

Dikush i kërkoi falje ish-të dashurës.

Miley Cyrus u kërkoi njerëzve t'u dërgonin

Nëse po mendoni t'i futeni edhe ju sfidës së Miley-t, nuk ta sugjerojmë, por ju e dini vetë.

MOS I HUMBISNI