Celebrity

Në Vogue, Billie Eilish zbuloi dhe tatuazhin për të cilin u betua se njerëzit s'do e shihnin kurrë!

Shkruar nga Anabel

3 Maj 2021

Në Vogue, Billie Eilish zbuloi dhe tatuazhin për të cilin u betua

Billie Eilish, një herë u tha fansave se ata s'do e shihnin kurrë tatuazhin e saj të parë, por kjo ishte përpara se të shfaqej kopertina e Vogue. Këngëtarja pozoi me korse, pardesy dhe geta në tone të lehta, ku duket edhe tatuazhi në këmbë.

Në Vogue, Billie Eilish zbuloi dhe tatuazhin për të cilin u betua

Do të duhej një pamje më e qartë  për të kuptuar saktësisht se çfarë mund të simbolizojë tatuazhi i Eilish, por njerëzit në rrjete sociale supozojnë se është një lloj dragoi gjigant.

Në Vogue, Billie Eilish zbuloi dhe tatuazhin për të cilin u betua

Vendimi i Eilish për të zbuluar tatuazhin e saj është pjesë e një epoke të re për të, sa i përket veshjes , flokëve dhe look-ut në përgjithësi. 

Në Vogue, Billie Eilish zbuloi dhe tatuazhin për të cilin u betua

MOS I HUMBISNI