Social Buzz

Njerëzit tregojnë momentin kur zbuluan tradhtitë e prindërve

Shkruar nga Anabel

4 Maj 2021

Njerëzit tregojnë momentin kur zbuluan tradhtitë e prindërve

1.

"Isha rreth 7-vjeç dhe po rrija rreth kamionit të babit kur pashë një biberon bebesh tek sedilja e pasagjerit. Unë s'kam motër apo vëlla. Rezultoi që babai im kishte edhe një tjetër familje përveç nesh."

2.

"Babi im tradhtonte gruan e tij të re. E kapa në shtrat me një tjetër kur unë isha me pushime. E pashë nga kamera e bebit."

3.

"Babi më tha se kishte punë për të bërë në dhomë dhe donte kohë për t'u përqëndruar. Unë si 5-vjeçar kureshtar shkova tek dhoma e tij dhe pashë që po bënte seks me tezen."

4.

"E dashura e babit mori në telefon për të folur me mamin dhe u përgjigja unë. Ajo s'kishte asnjë ide që babi im kishte një vajzë dhe nuk priste t'i dilja unë."

5.

"Kur isha 20-vjeç mora në Facebook një mesazh nga dikush që pretendonte të ishte gjysmë vëllai im. Në të vërtet ai ishte. Babi im kishte patur një lidhje 3 vjeçare kur unë bebe dhe gruaja tjetër kishte mbetur shtatzënë. Edhe mamaja ime e dinte thjesht mua s'ma kishin thënë kurrë."

6.

"Kur isha më e vogël mami më mori për të shkuar në kinema dhe pas pak kohe na u bashkua një shoku i saj. E vura re që flirtonin gjatë gjithë kohës dhe madje ai pa asnjë lloj sikleti vuri duart mbi kofshët e saj. Ma shpifën! Ajo sillej si normalisht dhe kur e pyeta për sjelljen e tij më tha që e kam imagjinuar unë dorën e tij mbi këmbë. Në fund rezultoi që pas një viti la babin tim për burrin e kinemasë."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI