Style Tips

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës sesa këtë aksesor

Shkruar nga Anabel

4 Maj 2021

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës

Valixhja e pushimeve s'mund të mbyllet pa futur brenda aksesorin më të famshëm të 2021-it: shallin e flokëve!

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës

Shalli i mëndafshtë që lidhet shkujdesur në flokët tuaja ka fuqinë të ndryshojë komplet veshjen, pamjen dhe madje humorin tuaj: pas komplimentave që do të merrni. 

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës

Nuk e kemi fjalën për shajet të lidhura pas bishtit. Aksesori i 2021-it na ktheu shumë pas në kohë, në vitet '60-të kur Jeckie Kennedy dhe shalli i saj Hermes lidhur poshtë mjekrës, tërhiqnin vëmendjen e të gjithëve.

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës

Sigurisht, mënyra e lidhjes është në dorën tuaj, por përgjithësisht shalli duhet të nisë nga fillimi i kokës dhe të mbulojë gjysmën e flokëve.

Këtë vit në plazh, më mirë harroni rrobat e banjës

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Gjithsesi, idetë më të qarta jua jep Bella Hadid dhe Alexa Chung. 

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)

Burimi: Elle

MOS I HUMBISNI