Fashion News

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është shokues

Shkruar nga Anabel

8 Qershor 2021

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është

Ka njerëz që i adhurojnë ose urrejnë këpucët Crocs. Disa i quajnë të rehatshme dhe cool, të tjerë i quajnë të shëmtuara. Ka njerëz që i urrejnë krijimet e fundit të Balenciaga-s, ka të tjerë që mbarojnë pas tyre. Thënë kjo, është çëshje shijesh. Çështje shijesh është edhe bashkëpunimi i fundit Balenciaga dhe Crocs. Do të shokoheni, për mirë ose për keq.

Balenciaga prezantoi koleksionin Pranverë 2021, përfshirë edhe Crocs-stiletto dhe çizme.

1

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është

2

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është

3

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është

Dizajnerët Demna Gvasalia dhe Christopher Kane kanë bashkëpunuar edhe më parë me Crocs.

“Ne u frymëzuam nga Crocs dhe kemi punuar me ta për një riinterpretim të Balenciaga-s. Balenciaga x Crocs nuk është e pamundur, çështja e shijes është një vlerë shumë subjektive. Ne do të shohim nëse kjo funksionon për gjashtë muaj në dyqane,” tha Gvasalia për French Vogue në 2017-n.

Kujtojmë se koleksioni i parë, me Crocs me platformë që kushtonin 850 dollarë, u shit i gjithë.

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është

Nuk është çudi që të shiten edhe ato më sipër.

Balenciaga i shndërroi Crocs në stiletto: Rezultati është

MOS I HUMBISNI