High Tech

Ca hile Instagrami për të zhdukur fotot e tmerrshme që ju bëjnë tag

Shkruar nga Anabel

9 Qershor 2021

Ca hile Instagrami për të zhdukur fotot e tmerrshme që ju

Ndonjëherë, duke mos patur mundësi të shmangim një foto grupi kur s'ndihemi 100% mirë, pëfundojmë të tag-ur në foton më të keqe tonën! Që jo vetëm s'duam ta shohim në profil, por me dëshirën më të madhe do të zgjidhnim të mos hidhej kurrë në rrjete sociale.

Meqë kjo s'është gjithmonë në dorën tonë, mund të bëjmë vetëm diçka: të zhdukim fotot e bëra tag nga llogaria jonë dhe askush mos ta vërë re që e kemi bërë! 

Nëse e gjeni veten duke fshehur foto herë pas here në profilin tuaj, Instagrami ka një mënyrë super të thjeshtë për t'jua lehtësuar punën.  

Ca hile Instagrami për të zhdukur fotot e tmerrshme që ju

Direkt nga fotoja ku ju kanë bërë tag selektoni opsionin "Post Optionis"dhe pastaj klikoni " "Hide from My Profile." Fotoja do të zhduket nga profili juaj, por jo sigurisht që jo nga personi që e ka postuar në Instagramin e tij. 

Nëse s'doni t'ju duket asnjë prej fotove të bëra tag:

Ca hile Instagrami për të zhdukur fotot e tmerrshme që ju

Nëse jeni të bindur që fotot e tagg-ra s'janë për ju përshpjetoni procesin duke shkuar tek Settings. Në profilin tuaj, shihni për opsionet që ju shfaqen lart në të djathtë të ekranit. Klikoni Settings, pastaj Privacy dhe më pas Tags. Mund të hiqni duke selektuar gjithë fotot që s'doni nga profili. 

Ca hile Instagrami për të zhdukur fotot e tmerrshme që ju

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI