Style Tips

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të ndryshuar çdo veshje

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2021

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të

Nuk ka rëndësi sa të thjeshtë dhe minimalistë jeni gjatë vitit, vera domosdoshmërisht kërkon që stili dhe prakticiteti të bashkëjetojnë në një kombinim të vetëm! Temperaturat e larta nuk përballohen ndryshe, por sado minimalistë të jeni, sigurohuni ta bëni me elegancë!

Nëse zgjidhni një veshje fare të thjeshtë, sigurohuni ta plotësoni me aksesorë po aq të thjeshtë që kanë fuqinë ta ndryshojnë komplet pamjen tuaj. Çfarë na duhet këtë sezon? 5 gjëra për të mos shpenzuar kot!

1. Një çantë gjigante kashte

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të

2. Varësja rreth qafës

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të

3. Syze shumëngjyrëshe!

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të

4. Një kapele është e domosdoshme për shumë arsye!

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të

5. Një rrip beli lëkure.

Ju duhen vetëm 5 aksesorë kaq minimalistë për të

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI