Flokët

Për të bërë ondet perfekte në shtëpi nuk ju duhet asgjë veçse ca çorape: Ja si duket rezultati!

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2021

Për të bërë ondet perfekte në shtëpi nuk ju duhet

Deri më tani, ju mund të keni mësuar disa mënyra për t'i bërë flokët me onde, pa përdorur nxehtësi. Pak kohë më parë, versioni me lidhësen e robdishambërit u bë viral nga Negin Mirsalehi, një tjetër mënyrë e njohur është ajo e flokëve pasi lëshoni gërshetat. Sidoqoftë, këtë metodë ndoshta nuk e keni provuar. Ose mbase e keni parë dhe keni harruar se ekziston. 

Çfarë duhet të bëni?

Ju duhen përafërsisht dy palë çorape. Ndani flokët në 4 (ose më shumë) seksione dhe rrotullojini flokët drejt çorapes. Më pas, "vishini" flokët me çorapen ku i kapët. 

Dikush tjetër sugjeron që kur kapni flokët rreth çorapes, të bëni "një gërshetë" - me dy fije/pjesë floku dhe me çorapen, pra ta trajtoni çorapen si ndarja e tretë e flokut për një gërshetë. 

Shikoni procesin dhe rezultatin nga përdoruesit e TikTok dhe ca tutoriale në YouTube:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup & Beauty (@makeupfixs)

#1

#2

#3

Për të bërë ondet perfekte në shtëpi nuk ju duhet

MOS I HUMBISNI