Horoskopi

Çfarë duhet dhe NUK duhet të bëni konkretisht, për ta kaluar prapavijën e Mërkurit pa shumë drama!

Shkruar nga Anabel

16 Qershor 2021

Çfarë duhet dhe NUK duhet të bëni konkretisht, për ta

Mirë se vini në pranverën e Mërkurit 2021, e cila zgjat deri më 22 qershor. Mërkuri është planeti i komunikimit, të menduarit dhe kohës, kështu që kur është në prapavijë, të gjitha këto elementë përzihen në jetët tona. Sidoqoftë, me disa masa paraprake bazë, mund t'i shmangni gjithë problemet tuaja!

- Jini të qartë në komunikim

Kjo prapavijë po ndodh te Binjakët, e cila veçanërisht ndikon te komunikimi. Pra, ka të ngjarë që keqkuptimet të fillojnë të ndodhin më shpesh. Mendoni para se të flisni tani dhe jini tepër të hollësishëm në përcjelljen e mendimit tuaj.

- Mos jepni/merrni asnjë informacion verifikuar burimin

Mërkuri është planeti i informacionit, kështu që kjo prapavijë mund t'i ngatërrojë lehtë faktet nga gënjeshtrat. 

- Qëndrojuni larg thashethemeve

Shmangni thashethemet, sidomos nëse jeni ju ata që po i shpërndani ato. Dramat në jetën sociale tani mund të jenë më pranë se kurrë, prandaj do ishte mirë të mos bëheshit pjesë e lojës së "telefonit të prishur".

- Mos tentoni të bëni 1 milion gjëra në të njëjtën kohë

Energjia e Binjakëve mund t'ju japë dëshirën për të bërë shumë punë përnjëherë, por merrni një moment dhe përqendrohuni gradualisht në të bërit vetëm një detyrë. Përpiquni që gjatë kësaj periudhe të jeni më të organizuar se kurrë.

- Mos dërgoni asnjë mesazh pa e lexuar më parë

Siç thamë, komunikimi është një nga problemet më të mëdha gjatë kësaj prapavije. Rishikoni çdo mesazh, email apo postime në rrjete sociale për të mos bërë gafa që çojnë në keqkuptime.

- Tregouni të durueshëm 

Mërkuri sjell vonesa dhe ngadalësim në përgjithësi, prandaj tregohuni të durueshëm dhe mos harroni se do të bëhet më mirë.

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI