Style Tips

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr vëmendjen gjithë verën

Shkruar nga Anabel

19 Qershor 2021

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr

Bluzat/këmishat e verës janë elementi më argëtues i gjithë veshjes! Ngjyrat, prerjet dhe dizajnet plot jetë kanë fuqinë t'i bëjnë edhe xhiset më të thjeshta të duken chic, klas dhe stil në të njëjtën kohë! 

Nuk kemi kurrë mjaftueshëm, pasi mund na duhet t'i kombinojmë me qindra mënyra, por nëse blini vetëm çfarë vërtet ju duhet, s'është e nevojshme për shumë shpenzime. Bluzat *esenciale* të verës janë gjithë llojet që do të shihni më poshtë: 

1. Njw kwmishw lino nw ngjyrwn twnde tw preferuar

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr

2. Crop top minimalist

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr

3. Bluzw e bardhw me mwngw tw fryra

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr

4. Lidhjet para janw kryefjala e verw 2021

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr

5. Bluzw e thurur + shumw ngjyra!

Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI