Sex

7 faqe online ku mund të lexoni gjithë historitë erotike që (nuk) keni imagjinuar ndonjëherë!

Shkruar nga Anabel

19 Qershor 2021

7 faqe online ku mund të lexoni gjithë historitë erotike që

Një sekret i vogël mes nesh: E dini se për shumë njerëz, erotika në shkrim (dhe jo filmat pornografikë) ka shumë më tepër efekt se diçka vizuale. Sot, të gjithë i njohin dhe kanë kërkuar në faqe videosh për të rritur, por sa prej jush kanë kërkuar të lexojnë histori erotike? 

Më poshtë gjeni 7 prej burimeve më të mira për leximin e historive erotike, të shkruara në mënyrë artistike dhe *aspak* artistike. Zgjidhni vetë se ç'doni të lexoni, këtë s'mund ta vendosim ne për ju!

#1

Remittance Girl

#2

Literotica

#3

Novel Trove

#4

Bellesa

#5

BDSM Cafe

#6

Lush Storie

#7

An Archive of Our Oën

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI