Social Buzz

Lëngu i vetëm që për shqiptarët s’del kurrë ‘nga moda’, tani vjen ndryshe! 

Shkruar nga Anabel

21 Qershor 2021

Lëngu i vetëm që për shqiptarët s’del kurrë

Viti 2005, mes qershori. Shkolla më në fund mbaroi dhe tani s’ka më asnjë detyrë që mund të të heqë mendjen nga loja me shoqet/shokët e lagjjes. Jashtë është një vapë e tmerrshme, por as që ke ndërmend të kthehesh në shtëpi. Thërret mamin për të të hedhur nga dritarja 60 lekshin e përditshëm dhe me vrap tek marketi i lagjes. 

E ndjen që do freskohesh sapo sheh nga frigoriferi raftin e mbushur me Amita! I gjithë grupi ka shije të ndryshme, kurse e jotja ka qenë përgjithmonë Amita me shije pjeshke. Asgjë nuk të freskon më shumë se ai lëng, që sot, 20 vite më vonë, sa herë e pi të kujton kohën më të bukur të jetës. 

Lëngu i vetëm që për shqiptarët s’del kurrë

Amita, s’ka qenë kurrë thjesht një tjetër kompani me lëngje frutash! Jo më kot, për më shumë se 2 dekada, Amita është një nga lëngjet më të preferuara të shqiptarëve dhe jo vetëm.  E ndërsa 2021-i na shtyn gjithmonë e më tepër drejt stilit të shëndetshëm të jetës, Amita përditësohet bashkë me ne. Herën tjetër, kur të hyni në supermarket për marrë  Amitën tuaj të preferuar, do të shihni Amita Free dhe zgjidhni atë!

Lëngu i vetëm që për shqiptarët s’del kurrë

Linja e re me lëngje frutash që  ruan shijen klasike të fëmijërisë sonë, sot vjen me më pak kalori. Fëmijët e dikurshëm duhet të kujdesen për peshën! Pa sheqer shtesë, pa ruajtës të dëmshëm, vetëm me ëmbëlsues natyral dhe nga bima stevias, Amita Free vjen në format të vogël dhe të madh, për të vazhduar traditën e mamave tona sa herë t’ju ndodhë të shkoni për “vizitë” diku.

E kuptuat besoj kush do t’ju shoqërojë gjatë gjithë verës, por kësaj here jo teksa luani topa djegësi, por në zyrë për t’jua bërë më pak stresues orarin e punës! 

MOS I HUMBISNI