Celebrity

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më ikonikë të kinematografisë së huaj!

Shkruar nga Anabel

21 Qershor 2021

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

Ndoshta jeni mësuar t'i shihni e rishihni disa prej filmave dhe aktorëve tuaj të preferuar dhe keni një imazh të caktuar në kokë të secilit prej tyre. Më poshtë, gjeni se si duken sot disa prej aktorëve më ikonikë të huaj. Një pjesë e tyre duken thuajse njësoj, ndërsa të tjerë kanë ndryshuar plotësisht.

1. Richard Gere

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

2. Helen Mirren

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

3. Christopher Walken

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

4. Isabelle Huppert

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

5. Javier Bardem

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

6. Robert De Niro

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

7. Vin Diesel

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

8. Uma Thurman

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

9. Renée Zellweger

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

10. Drew Barrymore

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

11. Melanie Griffith

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

12. Bruce Willis

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

13. Diane Keaton

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

14. Maggie Smith

Si duken sot, dekada më vonë, disa prej aktorëve më

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI