Sex

Ç'është terapia e spermës dhe a funksionon?

Shkruar nga Anabel

1 Korrik 2021

Ç'është terapia e spermës dhe a funksionon?

Keni dëgjuar ndonjëherë për terapinë e spermës? Sipas rezultateve të publikuara në studimin e "Semen Therapy Group", terapia e spermës konsiston në gëlltitjen e spermës së një burri të shëndetshëm me shumë se dy herë në javë, duke përfituar për shëndetin e trupit dhe mendjes suaj.

Çfarë benefitesh sjell kjo?

Sperma është një burim natyral proteinash, vitamine B12, vitamine C, kalcium, magnezi, fosfori, kaliumi dhe zinku.

Disa nga benefitet e të gëlltiturit te spermës, mundësisht më tepër se dy herë në jave janë:

-

Minimizon efektet e plakjes.

-

Shton jetëgjatësinë tuaj potenciale.

-

Redukton deri në 50% rrezikun e prekjes nga kanceri i gjirit dhe tumore të tjerë.

-

Ndihmon në luftimin e tumoreve ekzistues.

-

Përmirëson ndjeshëm humorin tuaj.

-

Redukton depresionin.

-

Ul potencialin për mendime vetëvrasëse.

-

Ju ndihmon për një gjumë më të mirë.

-

Rrit përjetimin e kënaqësisë seksuale.

-

Ndihmon në kurimin e diabetit.

-

Lufton infeksionet.

-

Ndihmon ne nje shtatzani më të lehtë.

-

Redukton të përzierat e mëngjesit.

-

Rrit përqëndrimin.

-

Forcon kockat.

-

Parandalon oteoporozën.

-

Mban nën kontroll nivelet e kolesterolit.

-

Rrit energjinë dhe performancën atletike.

Bonus:

-

Ndihmon për një lëkurë më të pastër.

-

Ndihmon në eliminimin e akneve.

-

Rrit metabolizimin e yndyrnave dhe dhjamit.

-

Redukton obezitetin.

-

Kontrollon oreksin.

-

Zbardh dhëmbët.

-

Forcon shëndetin dhe rritjen e flokëve.

-

Redukton rrathët e errët poshtë syve.

MOS I HUMBISNI