Sex

Burrat tregojnë gjërat që i habitën më shumë, herën e parë që panë një grua lakuriq!

Shkruar nga Anabel

4 Korrik 2021

Burrat tregojnë gjërat që i habitën më shumë,

Fatkeqësisht, shumë burra priren të jenë pak të paedukuar përsa i përket trupave të seksit tjetër. Një pyetje në Reddit (via Buzz Feed), bëri që disa prej tyre të tregonin se çfarë mësuan për trupin e një gruaje, kur panë për herë të parë një të tillë:

1. Isha i befasuar nga sa e ulët është vagina në krahasim me vendosjen e penisit. Penisët janë në pjesën e përparme, thuajse direkt poshtë barkut, por vaginat ishin shumë më poshtë.

2. Meqë njerëzit i quanin labiat shpesh si "buzë", mendova se do dukeshin fiks si buzët e fytyrës.

3. Si adoleshent, gjithmonë mendoja se ereksioni im kur të shihja një grua, do të ishte tërësisht pingul.

4. Sa e butë dhe e ngrohtë ishte lëkura e saj.

5. Gjinjtë janë edhe më magjepsës se sa i kisha ëndërruar.

6. Që ajo donte ta shihja, ta vështroja lakuriq.

7. Vajza e parë me të cilën kam qenë kishte gjinj me madhësi tërësisht ndryshe nga njëri-tjetri. Prej atëherë, kam qenë me vajza me gjinj të formave të ndryshme dhe mendoj se është magjepsës fakti që janë kaq unikë.

8. Deri kur pashë motrën time të sapolindur, mendoja se të gjithë njerëzit kishin penisë ashtu si unë, edhe mami im e kështu e radhë.

9. Që gratë ngrohen shumë poshtë, kur janë të eksituara. Nuk më kishte shkuar kurrë në mendje dhe nuk e kisha dëgjuar më parë, por uau. Më befasoi në atë kohë.

10. Gjëja më e habitshme për mua ishte të kuptoja se dhe gratë kanë qime në të njëjtat vende si burrat: në gjoks, stomak, prapanicë, shpinë etj.

11. Isha i befasuar se sa shumë mund të lagej një vaginë.

12. Fakti që edhe pse vaginat janë në të njëjtin vend, këndi në të cilin hyn zgavra e vaginës në trup është e ndryshme. Disa madje kanë lakin në zgavrën e tyre vaginale. Ndonjë djalë që më kupton?!

13. Gjinjtë e saj nuk bënin zhurmë si bori, kur i shtrydhja...

MOS I HUMBISNI