Java e Modës

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Shkruar nga Anabel

17 Korrik 2021

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Koleksioni i fundit haute couture nga Valentino, nën drejtimin artistik të dizajnerit Pierpaolo Piccioli, ishte një dedikim për qytetin e Venecias, qyteti i preferuar i tij.

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Koleksioni u prezantua në Gaggiandre, në atë që njihet si Arsenale di Venezia dhe duket sikur paraqet një balancë mes artit dy-dimensional të pikturës dhe artit tre-dimensional të botës së modës.

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Viteve të fundit, Valentino ka përcjellë një ndjesi më rinore dhe moderne. Ngjyrat dhe krijimet e Piccioli-t kanë arritur të rrëmbejnë vëmendjen e një audience të re, që nuk ka frikë të eksperimentojë me nuancat e forta.

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Për koleksioni haute couture Vjeshtë/Dimër 2021, dizajneri ftoi 17 artistë të ndryshëm që të bashkëpunonin dhe format e guximshme e voluminoze ishin ato që mbizotëruan në koleksion.

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Koleksioni

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

 

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

Magji në Venecia: Ngjyrat e paharrueshme të Valentino-s

MOS I HUMBISNI