Social Buzz

Pse papritmas, aktori i 'Fast & Furious', Vin Diesel, u bë meme kudo!

Shkruar nga Anabel

20 Korrik 2021

Pse papritmas, aktori i 'Fast & Furious', Vin Diesel, u bë

Familja! Të gjithë kanë një. Por për momentin, ajo e Dominic Toretto-s është më e famshmja. Vin Diesel, luan rolin e "Dom" Toretto-s, në "Fast & Furious", drejtuesi i një bande garuesish rrugësh. Njerëzit në internet e kanë kthyer përkushtimin e tij të admirueshëm për familjen në 1001 meme.

Memet argëtohen me idenë se familja është një forcë e plotfuqishme që i plotëson të gjithë dhe në fokus janë dy nga shprehjet më të famshme të Dom: "Vetëm familja është e vërtetë" apo "Nuk i kthehet shpina familjes".

Njerëzit kanë treguar edhe njëherë se sa kreativë mund të jenë kur bëhet fjala për humor dhe personazhi i Vin Diesel është edituar në filma si "Home Alone", "Lion King", "Harry Potter" etj.

Më poshtë, shihni disa prej tyre dhe mos harroni: Nuk i kthehet shpina familjes!

MOS I HUMBISNI