Kinema & TV

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni vetëm 1 herë në jetë!

Shkruar nga Anabel

21 Korrik 2021

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

Kinematografia e mirë supozohet të të bëjë të ndjesh gjëra. Shpesh fal emocione nga ato më të bukurat që të bëjnë të ëndërrosh, të futesh në një realitet krejt tjetër e ndërsa herë të tjera, shfaqin anë të tjera të medaljes. Ka filma që mund të të trondisin themelet e asaj çfarë keni besuar deri tani si dhe të shkaktojnë rëndesë të madhe emocionale nisur nga subjekti. Në listën më poshtë renditen filma të tillë, që janë absolutisht fantastikë dhe të realizuar shumë mirë, por ashtu siç të mahnisin gjatë kohës që i sheh, në fund, thjesht nuk do ta shohësh më kurrë!

1. 'Synecdoche, NY'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

2.  'Melancholia'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

3.  'Requiem for a Dream'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

4. 'A Clockëork Orange'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

5. 'Room'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

6.'Dancer in the Dark'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

7. 'City of God'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

8.  'Revolutionary Road'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

9. 'Blue Valentine'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

10.'Schindler's List'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

11.  'The Pianist'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

12. 'Grave of the Fireflies'

Një listë me filma fantastikë që duhet t'i shihni

Burimi:  Distractify

MOS I HUMBISNI