Fitness

12 programe me ushtrime për muskujt e këmbëve që mund t’i bëni në shtëpi

Shkruar nga Anabel

21 Korrik 2021

12 programe me ushtrime për muskujt e këmbëve që mund

A mund të forconi dhe tonifikoni muskujt e këmbëve pa pesha apo pajisje? Pajisjet nuk janë domosdoshmërisht të nevojshme. Po peshat? Varet. Peshat kanë rëndësi për faktin që ndihmojnë muskujt që të lodhen më shpejt dhe kjo gjë nxit rritjen e tyre. Megjithatë, edhe nëse nuk përdorni asgjë, mund të forconi dhe tonifikoni muskujt me peshën trupore.

Nëse keni në plan të stërviteni në shtëpi, mos e mendoni dy herë: Mund të tonifikoni muskujt, të rrisni forcën e tyre dhe të përmirësoni qëndrimin.

Disa ushtrime që mund të bëni, me ose pa pajisje, janë:

1

2

3

4

5

6

7

9

10

11

12

MOS I HUMBISNI