Make-Up

Verë dhe ngjyra: 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore ~pastel~

Shkruar nga Anabel

21 Korrik 2021

Verë dhe ngjyra: 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore

Vitet ‘60 dhe 2000 janë përsëri në botën e makeup-it. Ndonëse, mund të duken si dekada të kundërta, kanë diçka të përbashkët: Shumë ngjyra! Këtë verë, makeup-i është i fokusuar te sy të lyer me ngjyra dhe modele të gjalla e të guximshme.

4 modele që s'duhet të lini pa provuar janë këto:

#1 - Smokey Eye, por me ngjyra pastel

Verë dhe ngjyra: 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore

#2 - Ngjyra neon/pastel: Miks

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren G (@laurengreeny)

#3 - Cut Crease me penel dhe një ngjyrë pastel

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alexademie

#4 - Aplikim i toneve pastel si të ishin një penel i trashë

Verë dhe ngjyra: 4 ide për makeup-in e radhës me ngjyra verore

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI