Flokët

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë flokët 'zig-zag': Ja disa ide super të thjeshta!

Shkruar nga Anabel

13 Shtator 2021

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Kur bëhet fjalë për flokët, vitet '90-'00 janë rikthyer fuqishëm duke nisur që nga kapëset e mëdha, zakonisht në ngjyrë kafe, tek apo më të voglat me lule, të vendosura si kurora në kokë. 

Sidoqoftë, ka diçka që ndoshta s'e keni parë ende: flokët zig-zag. 

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Kanalizoni fëmijën tuaj të brendshëm dhe herës tjetër që do të krihni flokët, ndajini kështu:

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Mund të provoni stilime të detajuara si këto:

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Ose diçka më të thjeshtë:

#1 - Dy bishta

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

#2 - Të kapura lart

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

#3 - Të kapura thjesht

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Detaji i viteve '90 që po rikthehet përsëri janë

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI