Social Buzz

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se mund ta gjeni dot se çfarë!

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2021

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

Zgjidhja e quiz-eve, enigmave, gjëegjëzave etj, e ndihmon trurin tuaj të qëndrojë i mprehtë dhe ndihmon edhe në parandalimin e sëmundjeve mendore në planin afatgjatë. Plus, është argëtuese ta kaloni kohën e lirë me to.

Shihni me vëmendje fotot e mëposhtme. Në secilën prej tyre diçka nuk shkon. E gjeni dot se çfarë?!

#1

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

#2

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

#3

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

#4

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

#5

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

#6

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

#7

Test: Ka diçka që nuk shkon në këto 7 foto, por zor se

Përgjigjet:

1. Djali po e përzien çajin me thikë.

2. Rrjeta është e mbyllur nga poshtë.

3. Në të njëjtën pemë, ka edhe lule-qershi, edhe pjeshka.

4. Fshesa dhe lecka po ruhen në frigorifer.

5. Në borë, po lë gjurmë vetëm qeni dhe jo i zoti.

6. Abazhuri është ndezur, por priza është në tokë.

7. Makina blu po ecën në drejtim të kundërt.

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI