Style Tips

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga rrugët e New York-ut!

Shkruar nga Anabel

15 Shtator 2021

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

Rrugët e New York folën! Veshjet e përditshme vjeshtake mund të bëhen shumë më interesante vetëm nga një detaj i vogël! Muaji i modës më shumë se gjithçka na ndihmoi të kombinohemi me stil për veshjet e përditshme. Opsionet janë pafund, por kryefjala mbetet sërish: gjëra bazike dhe lehtësisht të kombinueshme.

1. Fustanet e trikotuar

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

2. Mos u mendoni dy herë për lëkurën

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

3. Pantallona dhe këmisha fare minimaliste

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

4. Trendi i fustaneve/fundeve të prera vazhdon...

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

5. Çorape dhe këpucë shkolle

Ç'të vishni në përditshmëri, frymëzuar nga

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI