Social Buzz

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme, që nuk kushtojnë shumë!

Shkruar nga Anabel

27 Shtator 2021

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

Po jetojmë në botën e TikTok dhe edhe pse mes shumë problemeve, platforma sigurohet që të mos na mungojnë kurrë idetë. Si për shembull, çfarë dhuratash të bëjmë për ditëlindje?

Nëse jeni nga njerëzit pa ide, që mendohen 10 herë për të blerë një produkt, merrni ca më poshtë dhe bëjeni dhuratën e radhës të veçantë, jo shumë të shtrenjtë dhe të bukur. 

#1 - Unaza "ylberi"

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#2 - Maska bukurie

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#3 - Shishe të tejdukshme për palestër/ujë detoks

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#4 - Kasa të veçanta telefoni

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#5 - Bluza me kapuç

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#6 - Jastëk me tematika të ndryshme si: Njëbrirëshi

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#7 - Një basketë me gjëra vajzash/djemsh

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#8 - Qirinjtë "bubble" me aromë

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#9 - Një "ring light"

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#10 - Mbajtëse telefoni për në dush ose diku tjetër

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#11 - Varëse e personalizuar me emër, inicial, shenjën e horoskopit etj

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

#12 - Unazat e fryra "chunky", zakonisht ngjyrë ari

Frymëzuar nga TikTok: Një listë me dhurata të këndshme,

MOS I HUMBISNI