Flokët

Prerja ‘flutur’ është ideale nëse doni të dini si dukeni me flokë të shkurtër, pa i prerë vërtetë!

Shkruar nga Anabel

9 Tetor 2021

Prerja ‘flutur’ është ideale nëse doni të dini

Mendimi për të prerë flokët ndonjëherë mund të jetë i tmerrshëm. Shpesh, një stil i ri flokësh kërkon kohë dhe përkushtim dhe ndonjëherë, kërkon të sakrifikosh gjatësinë e flokëve.

Lajmi i mirë është se aktualisht, ekziston një prerje e re që ju lejon të eksperimentoni disi me flokët e shkurtër, pa marrë plotësisht guximin për t’i prerë ato.

Nëse jeni kuriozë zbuloni disa modele të prerjes me shkallëzim, “butterfly”, më poshtë:

#1

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ?????? (@richardantonyv)

#2

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? Vintage Esther ? (@vtgesther)

#3

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melvin Peters (@melvinsirus89)

#4

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Savina Buendia (@savinabuendiahair)

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI