How to wear

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë Halloween!

Shkruar nga Anabel

12 Tetor 2021

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

Halloween-i është vetëm pak javë larg dhe zgjedhja e kostumit të duhur s'është proces aq i thjeshtë! Aq më tepër kur keni 2 vite që s'e festoni siç do të donit, përpjekjet duhet të jenë edhe më të mëdha. Çfarë të vishni këtë vit? Nëse s'keni asnjë ide, por dini thjesht që doni të dukeni sa të frikshme aq edhe seksi, ju themi ne çfarë mund të vishni! 

1. Gati për shkollë?

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

2. Frymëzuar nga vitet '60-të, gati për të marrë çmimin e kostumit më të bukur.

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

3. Sandy në pritje të Danny-it të saj! 

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

4. E ëmbël si Britney në një ditë të errët të fund tetorit! 

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

5. Nëse visheni si Cruella De Vil, e gjithë vëmendja është tek ju.

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

6. Më seksi se kaq? Mos e teproni! 

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

7. Sensuale si Marilyn në nivele të frikshme! 

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

8.Një sirenë gati për të magjepsur tokësorët.

Ca ide kostumesh ~super seksi~ për t'i veshur këtë

BurimiL Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI