Social Buzz

Çfarë do të donin vajzat që djemtë të dinin për gjoksin

Shkruar nga Anabel

13 Tetor 2021

Çfarë do të donin vajzat që djemtë të dinin

1.

"Të kesh gjinj shoqërohet me një ndjesi ankthi: shpesh, zhduken pa e kuptuar se ku dhe si! E ke parasysh kur shtrihesh në kurriz dhe ato humbasin se ku? Jo, sigurisht që jo! "

2.

"Nuk ka ndjesi më të bukur se kur në fund të ditës, i heq ato reçipeta të mallkuara."

3.

"Njëri është më i madh se tjetri, kaq mjafton. Se cili është, kjo nuk thuhet."

4.

"Edhe mua më pëlqen ta prek gjoksin tim. Ai është i butë, i rrumbullakët...Ndonjëherë vë rë veten duke kapur gjoksin ndërsa rregulloj reçipetat. Sigurisht, sa për të kontrolluar nëse vazhdon të jetë aty."

5.

"Të pëlqejnë ato reçipetat me dantella e gurë e gjëra të tilla? Epo nuk i urren më shumë se mua. Ato s'bëjnë kurrfarë gjëje; nuk e mbajnë gjoksin, nuk krijojnë mbështetje; vetëm sa bezdisin. M'i hiq të lutem."

6.

"Unë shoh gjokse femrash më shumë se ti! Jo sepse jam perverse, thjesht për të krijuar njëfarë standarti për veten. Edhe pse mund të futem në krizë."

7.

"Kam një palë sytjena të preferuara, që do të dëshiroja shumë të mos i laja kurrë! Sepse ma mbajnë gjoksin aq mirë, aq rehat, dhe e ngrenë duke e bërë të duket i rrumbullakët dhe i bukur."

8.

"Ekzistojnë disa ditë të tipit 'U zgjova me gjoks të bukur sot', dhe këto ditë janë më fantastike se ato 'u zgjova me flokë të bukur'. 

9.

"Ç'rëndësi ka për ty çfarë numri e kam unë gjoksin."

10.

"Ata mjafton ta dijnë  që kur jam me perioda, ai dhemb, dhemb! Mund të bëhet një numër më i madh por prapë, a ia vlen barra qeranë?"

11.

"Ta harrojnë se një goditje në testikuj dhemb më shumë se një goditje në gjoks."

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI