Fitness

Komentuesit e YouTube po i adhurojnë këto video me të cilat mund të djegësh deri në 500 kalori!

Shkruar nga Anabel

13 Tetor 2021

Komentuesit e YouTube po i adhurojnë këto video me të cilat mund

Nëse doni të shihni vërtetë cilësinë e një videoje në YouTube, mjafton të shkoni te komentet. Njerëzit nuk përtojnë për kritika, por gjithashtu dinë të tregohen shumë të përzemërt kur diçka ju pëlqen. Së fundmi, komentuesit duket se po i adhurojnë rutinat stërvitore me kërcim të Tanju K., nga kanali "Urrbanize". Madje dikush e falenderon sepse ai "i shpëtoi shëndetin mendor" gjatë karantinës.

Duke nisur nga muzika me nota optimiste si Spice Girls apo ABBA deri tek lëvizjet argëtuese dhe energjike, këto video janë gjithçka që ju duhen në ditët e zymta si këto kur mund të keni nevojë për pak energji. 

Shihni 2 volumet e fundit dhe digjni deri në 500 kalori nëse i bëni në shtëpi:

#1

#2

Burimi: Pop Sugar

 

MOS I HUMBISNI