Spirituality

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar *energjinë e mirë* në jetën tuaj!

Shkruar nga Anabel

10 Qershor 2021

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

Nuk mund ta mohojmë se kristalet janë të bukura dhe mund të jenë një aksesor i mrekullueshëm në hapësirën tuaj personale. Por, a e dini se ka edhe kristale që ju japin energji? Në fakt, çdo kristal ka qëllimin e vet simbolik. Një kristal mund t'ju japë pak qetësi dhe rehati, apo atë nxitje të energjisë dhe fuqisë që keni kërkuar. Ato mund të jenë një zgjidhje e mrekullueshme për shqetësimet tuaja kozmike. 

Mos harroni se:  Kristalet rrezatojnë energjitë e tyre, por ju mbetet juve që të punoni me atë energji dhe ta kultivoni atë si tuajën. Përdorimi i një prej kristaleve të mëposhtme mund t'ju japë energji shtesë, motivim dhe besim, por është e rëndësishme që ju ta zhvilloni vetë marrëdhënien tuaj me kristalet. Ky proces mund të marrë kohë, por ia vlen.

Nëse s'dini nga t'ia filloni, ja 7 kristale që mund t'ju hyjnë në punë:

#1 - Quartz: Mund t'i bëjnë të gjitha!

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

#2 - Ruby (Rubin): Mund t'ju bëjë më energjikë!

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

#3 - Amber: Mund t'ju japë gjithë fuqinë e brendshme!

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

#4 - Amethyst: Mund t'ju ndihmojë të fuqizoheni përtej lodhjes emocionale.

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

#5 - Carnelian: Mund të zëvëndësojë filxhanin e përditshëm të kafesë!

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

#6 - Seraphinite: Është këtu për t'ju ndihmuar të ndiheni përsëri normal, dhe pas një hungover-i.

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

#7 - Fluorite: Do ju ndihmojë të fokusoheni dhe të përfundoni punët që keni.

Kristalet shëruese: 7 kristale që ju duhen për të shtuar

Burimi: Healthline, Elite Daily

MOS I HUMBISNI